Eindejaarsaanbieding

Aanbieding 1* : Geldig voor iedere bestelling van 4D producten in versie v17 of v18 (nieuwe licenties of upgrades) MET bijhorende maintenance, waarvan de prijs tussen 400 € en 1999 € excl. BTW bedraagt, krijgt U een cadeaucheque van de Fnac® ter waarde van 40 € incl. BTW geldig in de Fnac® winkels van België.
Aankoop v17 licenties : aanbieding geldig tot 13 december 2020 inclusief (vóór 14u)
Aankoop v18 licenties : aanbieding geldig tot 28 december 2020 inclusief (vóór 14u)

Aanbieding 2* : Geldig voor iedere bestelling van 4D producten in versie v17 of v18 (nieuwe licenties of upgrades) MET bijhorende maintenance, waarvan de prijs tussen 2000 € en 4999 € excl. BTW bedraagt, krijgt U 5 cadeaucheques van de Fnac® ter waarde van 40 € incl. BTW geldig in de Fnac® winkels van België.
Aankoop v17 licenties : aanbieding geldig tot 13 december 2020 inclusief (vóór 14u)
Aankoop v18 licenties : aanbieding geldig tot 28 december 2020 inclusief (vóór 14u)

Aanbieding 3* : Geldig voor iedere bestelling van 4D producten in versie v17 of v18 (nieuwe licenties of upgrades) MET bijhorende maintenance, waarvan de prijs hoger dan 5000 € excl. BTW bedraagt, krijgt U 12 cadeaucheques van de Fnac® ter waarde van 40 € incl. BTW geldig in de Fnac® winkels van België.
Aankoop v17 licenties : aanbieding geldig tot 13 december 2020 inclusief (vóór 14u)
Aankoop v18 licenties : aanbieding geldig tot 28 december 2020 inclusief (vóór 14u)

Hoe moet ik mij bestelling bevestigen ?

1. Bestel uw 4D producten en maintenance via uw commerciële vertegenwoordiger bij ISIS SA en op onze nieuwe webshop : ISIS Shop
2. De bestelde productnummers zult U volgens de gewone voorwaarden ontvangen.
3. U betaalt uw bestelling(en) vóór 13 december 2020 vóór 14u00 (4D v17 licenties) of vóór 28 december 2020 vóór 14u00 (4D v18 licenties).
4. In januari zult U van ISIS de Fnac® cadeaucheque(s) ontvangen per aangetekend schrijven, in functie van het bedrag van uw 4D bestelling(en) (uiterlijk op 31 january 2021).

*Offerte onderworpen aan voorwaarden (zie detail hieronder).

Algemene voorwaarden van de aanbiedingen

1. De aanbiedingen zijn geldig op iedere bestelling tot 13 december 2020 inclusief vóór 14u00 (4D v17 licenties) en tot 28 december 2020 inclusief vóór 14u00 (4D v18 licenties).

2. De aanbiedingen zijn exclusief bestemd voor professionelen (ondernemingen, administraties, vrije beroepen, verenigingen) en bestemd voor professioneel gebruik. De bedienden en medewerkers van ISIS SA kunnen van deze eindejaarsaanbieding niet genieten.

3. Deze aanbiedingen zijn enkel geldig in België en het Groot Hertogdom Luxemburg.

4. Deze aanbiedingen zijn geldig op voorwaarde dat uw bestelling(en) vóór 13 december 2020 (aankoop van 4D v17 licenties) of vóór 28 december 2020 (aankoop van 4D v18 licenties) wordt (worden) betaald en onder voorbehoud van de ontvangst van uw betaling door ISIS SA.


5. De cadeaucheques zult U in januari per aangetekende schrijven krijgen, na ontvangst door ISIS NV van de volledige betaling van uw bestelling(en). De gebruiksvoorwaarden van de cadeaucheques Fnac® zijn van toepassing.

6. De Fnac® cadeaucheque is exclusief geldig in de Fnac® winkels. Zijn geldigheid is één jaar vanaf uitgiftedatum. Een cadeaucheque die in het kader van deze aanbieding door ISIS SA werd uitgegeven, en die in de vermelde termijn niet werd verbruikt, zal tot geen terugbetaling noch omruiling aanleiding geven.

Indien de waarde van het gekozen artikel (eigenlijke prijs + verpakking + leveringskosten) hoger is dan de waarde van de door ISIS uitgegeven cadeaucheque, is de betaling van het verschil ten exclusieve laste van de begunstigde van de cadeaucheque. Indien de waarde van het gekozen artikel (eigenlijke prijs + verpakking + leveringskosten) kleiner is dan de waarde van de door ISIS uitgegeven cadeaucheque, zal het verschil tot geen terugbetaling noch kredietnota door ISIS NV aanleiding geven.


7. De bedragen van meerdere bestellingen zullen in geen enkel geval kunnen worden gecumuleerd om van de "eindejaarsaanbieding" te genieten.


8. De kortingen op de 4D producten voor "Partners, dealers, Educatie en Verenigingen" zijn in de berekening van de drempels van de annbiedingen inbegrepen. De drempels van " deze eindejaarsaanbiedingen" worden bijgevolg na toepassing van deze kortingen berekend. Alle andere promoties of kortingen op de 4D producten zijn van deze aanbiedeingen uitegesloten.

9. Geen enkele kredietnota op de aangekochte producten zal worden toegekend. Iedere bestelling is vast en definitief.

10. De aankopen van licenties die in aanmerking  voor deze promotie komen, zijn de in de 4D catalogus beschikbare producten in versies v17 en v18 (eventueel aangevuld met iedere compatibele expansie), en noodzakelijkerwijze met maintenance, en dit voor iedere bestelde licentie. Een licentie die zonder maintenance wordt aangekocht, zal dus niet in aanmerking voor deze aanbieding komen.

11. U zult natuurlijk meerdere exemplaren van elke aanbieding kunnen kopen; iedere bestelling zal echter als afzonderlijk worden beschouwd en zal niet kunnen worden gecumuleerd om van een hogere aanbieding te genieten.

© ISIS SA - 4D SAS 2020 - Alle rechten voorbehouden. Het merk 4D is het exclusieve eigendom van 4D SAS. Alle andere vermelde merken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaar. Fnac® is een handelsmerk van Groupe Fnac Darty.